Szymon Gąsiński został Ambasadorem Fundacji OMS!

Bramkarz znany doskonale z występów na ekstraklasowych boiskach w ostatnich latach stanowi o sile reprezentacji Polski w beach soccerze, z którą wystąpił w tym roku na Mistrzostwach Świata na Bahamach oraz w Super Finale Europejskiej Ligi Beach Soccera we włoskiej Terracinie.

Popularny „Gąska” jest wielkim człowiekiem, dosłownie i w przenośni. Gdy usłyszał naszą propozycję nie wahał się ani chwili. Jako Fundacja zyskaliśmy wspaniałego partnera o wielkim sercu i nie mniejszej charyzmie, dzięki czemu informacje o naszych projektach trafią do szerszego grona odbiorców.

Propozycja zaangażowania w charytatywną działalność Fundacji była dla mnie przyjemnym zaskoczeniem. Sądzę, że każdy z nas gdzieś w środku ma wewnętrzną potrzebę pomagania innym i dzielenia się życiowym i boiskowym doświadczeniem. Czasem potrzebny jest jedynie bodziec, dzięki któremu zaczynamy tę potrzebę realizować – powiedział Szymon.

CategoryAktualności